Logo Fafole

Wie zijn wij?

Allereerst de bedrijfsnaam FAFOLE; dit is een afkorting van FACELIFT FOR LEATHER®. De ontwikkeling van dit product is in de jaren tachtig begonnen om het groeiend aantal leren meubelen een tweede leven te bezorgen.

Zolang er leer wordt gebruikt voor gebruiksartikelen, zijn er onderhoudsmiddelen te vinden om de levensduur van leer te verlengen en de uitstraling zo mooi mogelijk te houden. Veel van deze middelen vallen onder de noemer: leercosmetica.

Net als bij onze eigen huid geldt: als cosmetica niet meer helpt, kunnen we gaan denken aan een facelift. Waar het met de reguliere onderhouds- en poetsmiddelen eindigt, begint het met FACELIFT FOR LEATHER®. Slijtplekken, vervuiling, verkleuring, krassen en breuken in plooien laten zich uitstekend behandelen met dit leerverfproduct.

FACELIFT FOR LEATHER® dringt in het leer, verfraait beschadigingen aan het oppervlak, voorkomt verdere schade en haalt de kleur weer op. De structuur en nerf van het leer verwdijnt niet en de natuurlijke uitstraling blijft behouden.