Logo Fafole

Garantie en Gebruiksaanwijzing.

Reinigen

Hoe kunt u uw leder terugkleuren?
Voor een goede hechting is het belangrijk dat het leer schoon is. Reinigen met een droge doek en spiritus is een goede methode. U dient het leer te reinigen totdat het geen vuil meer afgeeft. Na het reinigen het leer laten drogen.

Aanbrengen

Verf voor gebruik goed roeren.
Het is beter om de verf in dunnere dan in dikkere lagen aan te brengen. Allereerst dienen de moeilijk te bereiken plekken en oppervlakten geverfd te worden. Hiervoor kan bijvoorbeeld een kwastje worden gebruikt.

De grotere oppervlakten dienen met een schuimroller geverfd te worden waarbij gerust de reeds geverfde moeilijk te bereiken plekken en oppervlakten overgeverfd kunnen worden.

De verf kan best worden aangebracht op delen die samenvallen of tegen elkaar aan zitten, zoals bijvoorbeeld een kussen van een zitvlak en een kussen van een rug gedeelte, maar dient wel goed te drogen alvorens deze delen weer te laten samenvallen .

Het drogen kan bijvoorbeeld worden versneld met een föhn. Een eventuele volgende laag pas aanbrengen na volledige droging. Na droging (+/- 15 minuten) direct te gebruiken.

Garantie.

  • Fafole garandeert dat zijn producten geen schadelijke oplosmiddelen bevatten en niet brandbaar zijn.
  • Het product bladdert niet en geeft niet af op een schone en vetvrije ondergrond).
  • De producten hebben géén negatief effect op de duurzaamheid van het leer.
  • De kleurdekking van Fafole behoort niet tot de overgevoelige soort voor zonlicht.